+31 6 12 78 14 98 info@voorkomenvanuitval.nl

Individuele Preventieve Stress en Burn-out Coaching: boek een afspraak in DEN BOSCH

 

Individuele Preventieve Stress en Burn-out Coaching in ‘s-Hertogenbosch

Het is zonde van kwaliteiten en talenten wanneer mensen aan de kant komen te staan terwijl dit, in de meeste gevallen, voorkomen had kunnen worden. Er onstaat een duurzame win-win situatie voor medewerker én organisatie wanneer er op tijd aandacht is voor de problemen en behoeften van mensen. Door in een persoonlijk gesprek oplossingen te zoeken is het mogelijk uitval door ziekteverzuim te voorkomen. 

Ik heb mij gespecialiseerd in stress en burnout en heb hiervoor, naast onder andere een professionele coachopleiding en NLP Practitioner opleiding, een brede en diepgaande opleiding gevolgd. Stress hebben we nodig in het leven en kan positief bijdragen maar soms werkt het tegen ons met negatieve gevolgen voor gezondheid en kosten van verzuim.

Individuele Preventieve Stress en Burn-out Coaching in Den Bosch

Door middel van Individuele Preventieve Stress en Burn-out Coaching in ’s-Hertogenbosch ondersteun ik individuele medewerkers die dreigen uit te vallen door stressklachten of burn-out. Dit doe ik door persoonlijke aandacht en tijd aan de medewerker te geven en samen te onderzoeken waar de pijn en daarna het plezier ligt! We gaan op zoek naar de energievreters en de energiegevers zodat de medewerker weer met frisse energie en plezier zijn werk kan doen.

N

Individuele Preventieve Stress en Burn-out Coaching in Den Bosch

 

Individuele Preventieve Stress en Burn-out Coaching

Victorialaan 15
's-Hertogenbosch, Noord-Braband 5213 JG
Nederland
Telefoon: +31 6 12 78 14 98
E-mail: info@voorkomenvanuitval.nl
URL: https://voorkomenvanuitval.nl/
Btw-nummer: 001930147B92
Kamer-van-Koophandelnummer: 71720758

Individuele Preventieve Stress en Burn-out Coaching in ‘s-Hertogenbosch

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Individuele Preventieve Stress en Burn-out Coaching behandeling in ‘s-Hertogenbosch.

9 + 10 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.